Дослідження діагностичного обладнання гідроприводу трактора «Слобожанец» ХТА-200-10 - Коваль, Анатолій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Дипломна робота присвячена підвищенню ефективності роботи бу-дівельної машини шляхом розробки бортової діагностичної системи. Система оснащується стандартним обладнанням і обладнанням, що спеціально розробляється в дипломній роботі. Визначені параметри устаткування бортової системи діагностування. Система забезпечує визначення технічного стану елементів гідропривода поагрегатним методом по продуктивності або за перепадами тиску. В дипломній роботі зроблена оцінка економічної ефективності здійснених розробок, а також розглянуто питання безпечної роботи устаткування і безпеки в надзвичайних ситуаціях. При виконанні креслень і роботі над пояснювальною запискою використовувались комп’ютерні програми. Розглянуті питання охорони праці, визначення економічної ефективності.
Keywords: трактор; шасі; гідропривод; діагностика; насос; розподільник