Багатокритеріальна модель вибору програмного забезпечення для проектування дерев'яних будинків. - Пантус, Євген Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі проведено аналіз проблеми вибору програмного забезпечення для проектування дерев'яних будинків. Розроблена модель вибору програмного забезпечення для проектування дерев'яних будинків в умовах нечіткої вхідної інформації. Для розрахунків використано Microsoft Excel.
Keywords: дерев’яний будинок; програмне забезпечення; функція належності; критерії альтернативи