МОДЕЛЬ ВИБОРУ РАЦІОНАЛЬНОЇ ВАНТАЖНОСТІ АВТОМОБІЛІВ ПРИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ДРІБНОПАРТІОННИХ ВАНТАЖІВ - Шраменко, Н. Ю.; Shramenko, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Запропоновано формалізацію витрат, пов’язаних з організацією перевезень дрібно-партіонних вантажів. Розроблено модель вибору раціональної вантажності автомобіля при організації дрібнопартіонних перевезень залежно від середнього розміру партії вантажу та кількості вантажовласників, що обслуговуються.
МОДЕЛЬ ВЫБОРА РАЦИОНАЛЬНОЙ ГРУЗОПОДЪЕМНОСТИ АВТОМОБИЛЕЙ ПРИ ОРГАНИЗАЦИИ ПЕРЕВОЗОК МЕЛКОПАРТИОННЫХ ГРУЗОВ
MODEL OF SELECTION OF RATIONAL VEHICLE CARRYING CAPACITY AT ORGANIZING SMALL-LOT GARGO TRANSPORTATION
Keywords: вантажність автомобіля; розвізні маршрути; дрібнопартіонні вантажі; модель; грузоподъемность автомобиля; развозочные маршруты; мелкопартионные грузы; carrying capacity vehicle; delivery routes; small-lot goods; model; 656.073