Топографо-геодезичні вишукування для розробки проекту вуличного освітлення по вулиці Поштовій селища Високий Харківського району Харківської області - Кривий, Петро Петрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі проведено інженерно-геодезичні вишукування ділянки населеного пункту Високий, навколо вулиці Поштова. Розроблено документацію, яка є вихідними даними для розробки проекту освітлення жилої вулиці. Складено план ділянки та наведено всю необхідну супроводжувальну документацію. Проведено детальний огляд сучасних приладів та методів проведення інженерно-геодезичних вишукувань та проаналізовано вимоги чинних нормативних документів до проведення інженерно-геодезичних вишукувальних робіт.
Keywords: інженерно-геодезичні вишукування; тахеометр; план місцевості; інженерно-геодезичні вишукування; GPS-приймач; пункти геодезичної мережі; планово-висотне обґрунтування