Підвищення ефективності міжміських автомобільних перевезень овочевої продукції - Сокол, Денис Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: Методику рекомендовано к прийнятю до використання підприємтсвами агробізнесу. Область застосування: Результати дослідження доцільно застосовувати для удосконалення логістичного ланцюга постачань аграрної продукції від елеватору до портової зони.
Keywords: порт; сільськогосподарський вантаж; прибуток; регресійна модель; схема