Властивості біогенних елементів та методики їх визначення в об’єктах навколишнього середовища : навчальний посібник - Даценко, В. В.; Єгорова, Л. М.; Ненастіна, Т. О.; Хоботова, Е. Б. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Навчальний посібник призначений для підготовки студентів галузі знань 10 «Природничі науки» спеціальності 101 «Екологія» та направлений для самопідготовки студентів і на використання на лабораторних роботах з загально-екологічної практики. У посібнику наведено теоретичний матеріал, методики проведення лабораторних робіт, а також приклади розрахункових завдань та питання для самопідготовки, які сприятимуть до самостійного вивчення теоретичного матеріалу.
Keywords: екологія; природничі науки; 504 (075)