Спосiб визначення твердостi матерiалiв асфальтобетонних покриттiв - Мощенок, Василь Iванович; Лалазарова, Наталiя Олексiївна; Дощечкiна, Iрина Василiвна; Кухарева, Iрина Євгенiвна; Бондаренко, Свiтлана Iванiвна; Ляпiн, Олександр Олександрович; Мощенок, Андрiй Васильович; Ловин, Василь Васильович; Демченко, Сергiй Володимирович; Ареф-Коновалов, Андрiй Хосiйович (My University, 2010)
Спосіб визначення твердості асфальтобетонних покриттів покриттів шляхом втискування індентора під дією вантажу, який скидають з висоти, і наступному розрахунку твердості за параметрами відбитка, який відрізняється тим, що висота, з якої скидають вантаж, вибирається в залежності від типу покриття, а твердість визначається за формулами, які враховують масу вантажу, висоту його падіння, кут конуса індентора та параметри відновленого відбитка.
Keywords: дорожнi покриття, асфальтобетоннi