Проект дорожньої СТО з дільницею ТО і ремонту елементів ходової частини легкових автомобілів - Войтенко, Владислав Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломного проекту було розглянуто процес діагностування, технічного обслуговування та ремонту елементів ходових систем легкових автомобілів. Встановлено легкові автомобілі, які згідно із марочним і кількісним складом проходили ТО та ремонт на підприємстві протягом 2020 року, в найбільшій мірі впливали на частоту звертання для обслуговування та час перебування автомобілів в ремонті, знижуючи коефіцієнт їх технічної готовності.
Keywords: ЕКСПЛУАТАЦІЯ; ЛЕГКОВИЙ АВТОМОБІЛЬ; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; РЕМОНТ; ХОДОВА СИСТЕМА