Визначення функціональних пристроїв та модулів сканування навколишнього середовища безпілотного автомобіля - Ніконов, О. Я.; Полосухіна, Т. О.; Никонов, О. Я.; Полосухина, Т. О.; Nikonov, O. J.; Polosukhina, T. O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Розглянуті і проаналізовані пристрої безпілотного автомобіля, які сканують навколишній простір безпілотного автомобіля і створюють тривимірне зображення навколишнього простору.
Определение функциональных устройств и модулей сканирования окружающего пространства беспилотного автомобиля
Determination of functional devices and modules for scanning the surrounding environment of unmanned vehicles
Keywords: безпілотний автомобіль; лазерний далекомір; лідар; сканування; тривимірне зображення; беспилотный автомобиль; лазерный дальномер; лидар; сканирование; трёхмерное изображение; unmanned vehiclee; laser rangefinder; LIDAR; scanning; three-dimensional image; 629.052:629.33