Дослідження можливостей вибору параметрів підвіски легкових автомобілів в умовах експлуатації - Рева, Владислав Борисович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Виконано аналіз конструкцій та принцип роботи підвіски автомобіля та вплив на ходові якості автомобіля. Виконано патентний пошук в області дослідження і діагностування підвісок автомобілів
Keywords: МЕТОДИ ДІАГНОСТУВАННЯ; ДІАГНОСТИКА ПІДВІСКИ; СТЕНДИ; АМОРТИЗАТОРИ; ПАТЕНТ; МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ; ДВОМАСОВА СИСТЕМА