Транспортний засіб категорії N3. Розробка зчеплення та дослідження хмарної платформи для тестування систем керування зчепленням колісних транспортних засобів - Павленко, Олександр Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – транспортний засіб категорії N3. Мета проекту – розробка зчеплення для транспортного засобу категорії N3, дослідження хмарної платформи для тестування систем керування зчепленням колісних транспортних засобів. Хмарні технології – це технології обробки даних, в яких комп’ютерні ресурси надаються Інтернет-сервісом. Вони дозволяють у будь який час передавати та отримувати інформацію при дослідження більш складних систем до прикладу програм тестування систем керування зчепленням транспортних засобів. Результати дипломного проекту можуть бути використані в навчальному процесі і при проектуванні елементів нових транспортних засобів.
Keywords: вантажний автомобіль; зчеплення; кінематична схема; габаритне креслення; тяговий розрахунок; система керування зчеплення