Модель вибору геоінформаційної системи дорожньо-будівельної організації в умовах інтервальної інформації - Бондаренко, Костянтин Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Виконано огляд і аналіз геоінформаційної системи дорожньо-будівельної організації в умовах інтервальної інформації. Розроблено інформаційну технологію вибору геоінформаційної системи дорожньо-будівельної організації в умовах інтервальної інформації; Розроблено модель вибору геоінформаційної системи дорожньо-будівельної організації в умовах інтервальної інформації; Реалізовано розроблену модель вибору геоінформаційної системи системи дорожньо-будівельної організації
Keywords: багатокритеріальна оптимізація; геоінформаційна система; дорожньо-будівельна організація; інтервальна інформація