Геодезичні роботи при капітальному ремонті автомобільної дороги Н-03 Житомир-Чернівці на ділянці км 115+000 – км 120+000 із залученням геоінформаційної системи QGIS для побудови ізоліній рельєфу - Ханчич, Богдан Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В ході виконання геодезичних робіт при капітальному ремонті автомобільної дороги Н-03 Житомир-Чернівці на ділянці км 115+000 – км 120+000 проведено аналіз нормативної документації, ретельно вивчено характеристику дороги та побудована цифрова модель місцевості із залученням геоінформаційної системи QGIS для побудови ізоліній рельєфу.
Keywords: автомобільна дорога; геодезичні роботи; капітальний ремонт; САПР; ГІС; QGIS; ізолінії рельєфу; цифрова модель місцевості