Удосконалення методів діагностування підвіски легкових автомобілів - Абрамов, Владислав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета роботи. Удосконалення методів діагностування технічного стану підвіски легкових автомобілів. Об'єкт дослідження. Технологічний процес проведення діагностики підвісок. Предмет дослідження – підвіска легкового автомобіля. У дипломній роботі були розглянуті основні конструктивні і функціональні особливості сучасних підвісок легкових автомобілів. Виконано аналіз методів діагностики підвіски легкових автомобілів. Зроблено аналіз обладнання для діагностики підвіски легкових автомобілів і запропоновано до впровадження на пост діагностики стенд перевірки підвіски SA 2 EU-RO Німеччина, а для комп’ютерної діагностики автосканер Launch X 431 PRO. Запропоновано метод оцінки технічного стану підвіски автомобіля та технологічні інструкції з ТО, Д та Р підвіски Volkswagen Tiguan.
Keywords: автомобіль; характеристика; підвіска; аналіз; метод; пост; площа; діагностика; устаткування; стенд; ремонт