Експериментальні дослідження ефективності функціонування інформаційно-керуючих систем електрогідравлічних вузлів автомобіля - Ніконов, О. Я.; Шуляков, В. М.; Фастовець, В. І.; Шамаріна, А. В.; Никонов, О. Я.; Шуляков, В. Н.; Фастовец, В. И.; Шамарина, А. В.; Nikonov, O. J.; Shuliakov, V. M.; Fastovec, V. I.; Shamarina, A. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Наведено результати експериментальних досліджень динамічних процесів системи адаптивної підвіски автомобіля. Експериментально доведено ефективність функціонування інформаційно-керуючої системи адаптивної підвіски автомобіля.
Экспериментальные исследования эффективности функционирования информационно-управляющих систем электрогидравлических узлов автомобиля
Еxperimental research of the intelligent control systems effective functioning of the vehicle electrohydraulic units
Keywords: експеримент; динамічні процеси; інформаційно-керуюча система; автомобіль; рух; підвіска; блок керування; эксперимент; динамические процессы; информационно-управляющая система; автомобиль; движение; подвеска; блок управления; experiment; dynamic processes; intelligent control system; car,; movement; suspension; control unit; 629.3.018