Застосування Lean –технологій в управлінні підприємством - Гурін, Денис Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі визначена сутність Lean –технологій та особливості їх застосування на транспортних підприємствах, а також проаналізовані складові Lean –технологій, проведений аналіз витрат підприємства і собівартості перевезень, що дало змогу краще побачити проблеми, які заважають наданню якісних послуг. Запропоновано, в якості заходу щодо застосування Lean –технологій в управлінні підприємством, впровадження VSM технології в роботу підприємства.
Keywords: lean –технології; управління підприємством; оптиміація; vsm-карти; служба перевезень