Комплекс інженерно-геодезичних робіт для побудови плану ділянки місцевості вул. Космічна у м. Синельникове, Дніпропетровської області - Александрова, Дана Віталіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В результаті виконання дипломної роботи виконано: визначення складу комплексу інженерно-геодезичних робіт та нормативно-правового забезпечення інженерно-геодезичних робіт; топографо-геодезичну вивченість району виконання робіт; розгляд технології автоматизованої камеральної обробки результатів геодезичних вимірювань та побудови цифрової моделі місцевості; аналіз функціональних можливостей програмних комплексів призначених для автоматизованої обробки результатів геодезичних вимірювань; побудову цифрової моделі місцевості ділянки вулиці Космічна у місті Синельникове Дніпропетровської області
Keywords: вишукування; геодезична зйомка; тахеометр; система автоматизованого проектування; умовний знак; цифрова модель ситуації