Доцільність впровадження та особливості обслуговування газобалонного обладнання на легкових автомобілях - Івахненко, Максим Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі розглядаються актуальні питання альтернативного виду палива «зріджений нафтовий газ», як альтернатива бензину, розглянута класифікація газових систем живлення, що використовується на автомобілі. Виконано огляд систем газобалонного обладнання на сучасному етапі. Глибоко пророблені питання з технічної експлуатація газового обладнання автомобілів та його технічне обслуговування й діагностика несправностей.
Keywords: автомобіль; газові системи живлення; виробництво; газобалонне обладнання; технічне обслуговування; діагностика; екологія; шкідливі викиди