Дослідження ефективності гальмування легкових автомобілів закордонного виробництва - Обихвост, Руслан Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У ході дипломної роботи було проаналізовано вітчизняні і міжнародні нормативні документи, що регламентують допустимі гальмівні властивості автотранспортних засобів, які знаходяться в експлуатації; досліджено зміну гальмівних властивостей легкових автомобілів, обладнаних і не обладнаних пристроями, що регулюють гальмові сили; розроблено методику та проведено порівняльний аналіз теоретичних досліджень зміни ефективності гальмування легкових автомобілів закордонного виробництва.
Keywords: ДОСЛІДЖЕННЯ; ЗМІНА ГАЛЬМІВНИХ СИЛ; ЛЕГКОВИЙ АВТОМОБІЛЬ; ВІДНОСНИЙ ЗНОС ГАЛЬМ; ЗМІНА ГАЛЬМОВОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ