Дослідження ефективності функціонування логістичної системи ТОВ «ТЛК-ХАРКІВ-АВТО» - Никита, Іван Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломної роботі розглянуто питання підвищення ефективність функціонування логістичної системи. Розроблено комплекс заходів спрямованих на підвищення ефективності функціонування системи управління запасами ТОВ «ТЛК-ХАРКІВ-АВТО». Розроблена модель управління багатономенклатурними запасами з поставками від декількох джерел постачання при наявності загального обмеження. Впровадження запропонованої моделі дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний інтервал поставок; система управління запасами; АВС-аналіз; XYZ-аналіз