Технологія виконання робіт з капітального ремонту автомобільної дороги м05 Київ-Одеса КМ 143+000 - КМ 153+000 - Щербань, Іван Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У результаті виконаної роботи запропоновано технологію влаштування шарів конструкції дорожнього одягу при капітальному ремонті автомобільної дороги Київ-Одеса в Черкаській області. Досліджено фізико-механічні властивості та зсувостійкість асфальтобетонів на бітумах різної в’язкості та бітумах модифікованих полімером. Запропоновано використання в’яжучих модифікованих полімерами для асфальтобетонних шарів, що використовуються при виконанні робіт.
Keywords: асфальтобетон; конструкція дорожнього одягу; зсувостійкість; полімер; фізико-механічні властивості