Розвиток інноваційної діяльності підприємства - Бук, Олеся Василівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі вдосконалено методичний підхід щодо оцінювання інноваційного потенціалу підприємства, який на відміну від існуючих, базується на визначенні інтегрального показника з використанням таксономічного аналізу та його інтерпретацією на підставі шкали бажаності. Обґрунтовано інноваційну стратегії підприємства та надано практичні рекомендації щодо її реалізації.
Keywords: інноваційна діяльність; інвестиційний проєкт; інноваційний потенціал; інноваційна стратегія; дерево цілей