Органiзацiя дистанцiйного навчання у процесi професiйного становлення майбутнiх iнженерiв-педагогiв - Чепурна, В. О.; Чепурная, В. О.; Chepurna, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Досліджується проблема професійного становлення висококваліфікованого інженера-педагога у контексті використання сучасних комп’ютерних технологій навчання. Проектування навчання, здійснення психодіагностик за допомогою комп’ютерних технологій актуалізується у контексті сучасних вимог, що висуває професійна педагогічна діяльність, відповідає нагальним потребам системи підготовки інженерно-педагогічних кадрів, професійної освіти та є ключовою проблемою психології професіоналізму особистості.
Организация дистанционного обучения в процессе профессионального становления будущих инженеров-педагогов
Organization of distance learning in the process of professional development of future engineers-teachers
Keywords: професійне становлення; інженер-педагог; комп’ютерні технології; діагностика; дистанційне навчання; програмний продукт; профессиональное становление; инженер-педагог; компьютерные технологии; диагностика; дистанционное обучение; программный продукт; professional formation; engineer-teacher; computer technologies; diagnostics; distance learning; software product; 378.01