Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації - (:unkn) unknown (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2022)
У збірнику опубліковано матеріали конференції, присвяченої проблемам забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації та перспективам їх вирішення. Матеріали містять обмін результатами наукових досліджень, обговорення актуальних питань правових засад діяльності суб’єктів забезпечення фінансової безпеки держави, нормативно-правового забезпечення і стану дослідження фінансової безпеки держав та економіко-правових питань організації фінансової безпеки держав. Науковцями висвітлено власне бачення економічних проблем і шляхів вирішення потенційних фінансових загроз. Видання призначене для науковців, викладачів, фахівців підприємств і представників органів влади, які займаються питаннями економічного розвитку, студентів.
Keywords: 336-049.5:346](100)(06)