Автоматизація проектування мультиагентної системи обслуговування легкових автомобілів - Нагорний, Денис Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи було проведено аналіз методик процесу проектування мультиагентних систем. Також в роботі були розглянуті існуючі інформаційні системи та технології обслуговування, діагностування та прогнозування. Результатом дослідження було створення структурної схеми комплексу програмного забезпечення автоматизованої системи та запропоновано концепт методики проектування МАС.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; АГЕНТ; МУЛЬТИАГЕНТНА СИСТЕМА; АВТОМАТИЗАЦІЯ; ОБСЛУГОВУВАННЯ АВТОМОБІЛЯ; ДІАГНОСТИКА