КІНЕМАТИЧНИЙ АНАЛІЗ МАНІПУЛЯЦІЙНОЇ СИСТЕМИ БУДІВЕЛЬНОГО РОБОТА - Міщук, Д. О.; Мищук, Д. А.; Mischuk, D. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
З метою подальшої розробки системи керування будівельного робота встановлено залежності між узагальненими координатами його маніпуляційної системи та координатами положення робочого органа, яким виконується переміщення вантажу. Досліджено кінематику маніпуляційної системи будівельного робота.
КИНЕМАТИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ МАНИПУЛЯЦИОННОЙ СИСТЕМЫ СТРОИТЕЛЬНОГО РОБОТА
KINEMATIC ANALYSIS OF MANIPULATION SYSTEMS OF CONSTRUCTION ROBOTS
Keywords: маніпуляційна система; будівельний робот; кінематика руху; манипуляционная система; строительный робот; кинематика движения; manipulation system; construction robot; kinematics of motion; 621.873