Облік і аналіз дебіторської заборгованості на підприємстві - Дуднік, Дар’я Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Досліджено теоретичні засади обліку дебіторської заборгованості, з’ясовано сутність дебіторської заборгованості, окреслено особливості нормативно-правового регулювання обліку і аудиту дебіторської заборгованості, проведений аналіз дебіторської заборгованності досліджуваного підприємства, практично досліджено стан організації обліку дебіторської заборгованості на підприємстві, ознайомлено з організацією аудиту розрахунків з дебіторами на підприємстві, запропоновано шляхи удосконалення організації обліку дебіторської заборгованості підприємства.
Keywords: дебіторська заборгованість; первинні документи; синтетичний облік; аналітичний облік; інвентаризація; аудит