Використання полімервмісної зор для покращення оброблюваності високоміцного чавуну - Лалазарова, Н. О.; Орлов, М. С.; Лалазарова, Н. А.; Lalazarova, N. O.; Orlov, M. S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Ефективним методом покращення оброблюваності високоміцного чавуну з кулястим графітом є застосування полімервмісної змащувально-охолоджувальної рідини.
Использование полимерсодержащей сож для улучшения обрабатываемости высокопрочного чугуна
Use of polymer-containing lubricating coolant for improving the workability of high-strength cast iron
Keywords: високоміцний чавун з кулястим графітом; оброблюваність; змащувально- охолоджувальна рідина; высокопрочный чугун с шаровидным графитом; обрабатываемость; смазочно-охлаждающая жидкость; high-strength spheroidal graphite cast iron; machinability; cutting fluid; 621. 91.10