Спосiб вимірювання контактної площi пiд вальцем котка - Корюк, Володимир Павлович (My University, 2015)
Спосіб вимірювання площі, що включає використання контактного елемента, який відрізняється тим, що як контактний елемент на гнучкій пластині використовують серію рівномірно розподілених на гнучкій смузі, наприклад скловолокно, металевих датчиків, які розташовують на ущільнюючому матеріалі вздовж напрямку руху котків, з'єднаних з корпусом за допомогою багатожильного дроту, по якому сигнал поступає до розташованого у корпусі мікрокомп'ютера, звідки отримані значення передаються на екран монітору.
Keywords: математика