Інтелектуальна технологія усунення впливу неідентичності вимірювальних каналів на невизначеність вимірювань. - Бажан, Єгор Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Проведені дослідження щодо використання інтелектуальних технологій задля усунення впливу неідентичності вимірювальних каналів на невизначеність вимірювань. Розглянуто методи оцінювання невизначеності вимірювань в просторово розподілених багатопараметричних вимірювальних системах промислового підприємства, метою яких є підвищення точності вимірювань і забезпечення стабільності роботи системи в різних умовах експлуатації.
Keywords: вимірювання; машинобудівне підприємство; метрологічний кластер; обробка даних; промисловий інтернет речей