Модель вибору мережевого обладнання офісу дорожньо-будівельної організації - Прачик, Владислав (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У даній роботі проведено аналіз моделей мережевого обладнання офісів, обґрунтовано актуальність теми та наукових задач, сформульовані мета і задачі дослідження, об'єкт, предмет і методи дослідження. Розглянуті задачі вибору мережевого обладнання офісу дорожньо-будівельної організації, обґрунтовано необхідність урахування нечіткої інформації. Розроблено інформаційну технологію вибору мережевого обладнання офісу дорожньо-будівельної організації, що дозволяє структурувати процес проектування і визначити послідовність проектних процедур. Оскільки часткові критерії мають нечіткі параметри і є різнорідними, то основним етапом є вибір моделей багатокритеріальної оптимізації в умовах нечіткої інформації. Розроблено моделі часткових задач проектування вибору мережевого обладнання офісу дорожньо-будівельної організації. В четвертому розділі розроблено програмні модулі (ПМ) вибору мережевого обладнання офісу дорожньо-будівельної організації.
Keywords: мережа; мережеве обладнання; офіс дорожньо-будівельної організації; багатокритеріальна оптимізація; нечітка інформація; критерій гурвіца.