Технологічні аспекти влаштування шару основи з золошлакових сумішей при будівництві автомобільної дороги Новий Бурлук - Юрченкове - Михайлов, Максим Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі проведений аналіз кліматичних характеристик району. Розглянуті питання утворення золошлакових відходів; структурних особливості золошлакових сумішей; зміни параметрів міцності золошла-кових сумішей при циклічному впливі транспортних засобів. Виконаний розрахунок обсягів і змінних темпів робіт. Розроблена технологія будівництва земляного полотна та влаштування дорожнього одягу.
Keywords: автомобільна дорога; золошлакові відходи; структурні особливості; транспортні засоби; технологія будівництва; земляне полотно; дорожній одяг