Інформаційна система вибору комплексу технічних засобів для модуля екологічного моніторингу - Бардаков, Валерій Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Проаналізовано сучасний стан системи екологічного моніторингу України. Визначено, що система екологічного моніторингу потребує реінжинірингу, на основі використанні сучасного апаратного забезпечення. Для ефективного вибору сучасних датчиків запропоновано розробити інформаційну систему. Розроблено інфологічну, логічну та даталогічну моделі предметної області. В середовище MS Access розроблено базу даних і побудовано засоби введення, корегування і пошуку даних, засоби звітності.
Keywords: інформаційна система; екологічний моніторинг; датчик; мікроконтролер; система управління базами даних