Удосконалення організації дорожнього руху на перехресті вулиць Воскресенська – Гоголя у місті Миргороді - Пузіков, Никита Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – дослідження ефективності організації дорожнього руху на перехресті вулиць Воскресенська – Гоголя у місті Миргороді. Об'єкт дослідження – дорожній рух на перехресті вулиць Воскресенська – Гоголя у місті Миргороді. Предмет дослідження – ефективність дорожнього руху на перехресті вулиць Воскресенська – Гоголя у місті Миргороді. Метод дослідження – натурно - аналітичний. На основі обробки результатів натурного обстеження умов руху транспорту та пішоходів побудовано модель перехрестя. Це дозволило зробити оцінку ефективності проведеної організації дорожнього руху на об’єкті дослідження. В результаті проведеного дослідження запропоновані заходи, щодо перехрестя певною мірою передбачають зниження значень соціальних, екологічних та економічних показників ефективності.
Keywords: організація дорожнього руху; ефективність дорожнього руху; імітаційне моделювання дорожнього руху; інтенсивність дорожнього руху