Удосконалення технологічного процесу перевезення побутової хімії зі складу «Альфа-Пак» у місті Харків - Мовчан, Єлизавета Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані підприємствами, які займаються навантаженням та розвезенням побутової хімії. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: коефіцієнт використання вантажності; навантаження-розвантаження; піддон; рівень механізації; транспортний пакет