Проект зони діагностики систем безпеки легкових автомобілів у складі СТО міського типу - Ель, Желалі Омар (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – зниження витрат на ТО и Р легкових автомобілів. У дипломному проекті проведено технологічний розрахунок з метою визначення можливості організації лінії діагностування систем активної безпеки легкових автомобілів. Виконано підбір діагностичного обладнання. Проведено техніко-економічний аналіз запропонованих в проекті рішень. Розроблені технологічні інструкції діагностування систем що забезпечують безпеку руху автомобіля.
Keywords: розрахунок; гальмівна система; пост діагностики; стенд; діагностична стійка; сканер; станція технічного обслуговування