Особливості функціональної класифікації автомобільних доріг - Арсеньєва, Н. О.; Арсеньева, Н. А.; Arsenieva, N. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Стаття присвячена питанням функціональної класифікації автомобільних доріг та її необхідності для сучасних норм на проектування автомобільних доріг. Функціональна класифікація присутня в нормах на проектування доріг у багатьох країнах світу, тому тема визначення особливостей функціональної класифікації для автомобільних доріг України та вдосконалення класифікації автомобільних доріг є актуальною.
Особенности функциональной классификации автомобильных дорог
Features of the functional classification of roads
Keywords: класифікація автомобільних доріг; функціональна класифікація доріг; категорія дороги; нормативи з проектування автомобільних доріг; классификация автомобильных дорог; функциональная классификация дорог; категория дороги; нормативы на проектирование автомобильных дорог; roads classification; functional classification of roads; category of road; standards for the road design; 625.71; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.2.74