Розробка тестового стенда для діагностики гідроагрегатів МЗР на базі екскаватора четвертої розмірної групи - Мороз, Сергій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті розглядаються питання розробки тестового стенда для діагностики гідроагрегатів МЗР на базі екскаватора четвертої розмірної групи. Проведено аналіз інформаційних джерел. Розраховані основні необхідні параметри і розроблено конструкцію. Проведені техніко-економічні розрахунки та розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Keywords: стенд; енергозбереження; діагностування; гідроагрегати; погрішність