Визначення безпеки руху автомобіля по його індексу якості - Бажинов, Анатолій Васильович; Бажинова, Тетяна Олексіївна; Бажинова, Т. А; Bazhinov, An. V.; Bazhynova, T. O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
Визначено ефективність оцінки безпеки руху автомобілів за рахунок кількісної їх оцінки на етапі експлуатації. Одержано методику визначення безпеки руху легкових автомобілів за енергетичними параметрами, які враховують експлуатаційні умови роботи.
Определение безопасности движения автомобиля по его индексу качества
Definition of safety of motor vehicle by its quality index
Keywords: автомобіль; електромобіль; гібридний автомобіль; метод; умови експлуатації; методологія; якість; автомобиль; электромобиль; гибридный автомобиль; условия эксплуатации; методология; качество; car; electric car; hybrid car; method; operating conditions; meth odology; quality; 629.113; 10.30977/VEIT.2018.13.0.22