Концепція конвергенції технологій доповненої реальності і штучного інтелекту для транспортних засобів спеціального призначення - Ніконов, О. Я.; Nikonov, Oleh (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Запропоновано для конструювання, діагностики, ремонту та експлуатації транспортних засо-бів спеціального призначення використовувати технології доповненої реальності та штучного інтелекту. Розроблено концепцію конвергенції технологій доповненої реальності та штучного інтелекту для транспортних засобів спеціального призначення на основі синергетичного підхо-ду. Розроблено інтегровану інтелектуальну інформаційно-управляючу систему для транспорт-них засобів спеціального призначення з технологією доповненої реальності.
Concept of convergence of augmented reality technologies and artificial intelligence for spe-cial purpose vehicles
Keywords: інформаційні технології; доповнена реальність; штучний інтелект; конвергенції технологій; транспортні засоби спеціального призначення; information technology; augmented reality; artificial intelligence; technology convergence; special purpose vehicles; 004.8:629.36; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.95.0.235