Управління людськими ресурсами підприємства на основі HR-аналітики - Лемента, Катерина Юріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Під час дослідження використано як теоретичні методи (вивчення літературних джерел, аналіз, опис, узагальнення, класифікація), так і емпіричні методи (інтерв'ювання, анкетування, збір даних, аналіз результатів діяльності). В роботі розглянуто теоретичні аспекти HR-аналітики та даних про людей; проведено аналіз ефективності використання HR-аналітики в ТОВ «СХІД-ТЕЛ»; запропоновано практичні рекомендації щодо впровадження системи HRаналітики в ТОВ «СХІД-ТЕЛ».
Keywords: hr-аналітика; управління; персонал підприємства; мотивація; система управління персоналом