Вплив енергосилових особливостей фрикційної термомеханічної обробки сталевих виробів на стан їх поверхневої структури - Краєвська, Ж. В.; Kraievska, Zh. (Харківський національний автомобільно-дорожній універститет, 2024)
У роботі розглянуто вплив енергосилових особливостей фрикційного термомеханічного оброблення (ФТМО) сталевих виробів на стан їх поверхневої структури. Метою даної роботи є дослідження взаємозв’язку між енергосиловими параметрами ФТМО сталі та зміцнювальним результатом.
Іnfluence of energy and force features of friction thermomechanical treatment of steel products on the state of their surface structure
Keywords: фрикційне термомеханічне оброблення (ФТМО); сталеві вироби зміцнення; тертя; деформування; енерго-силові параметри; структуроутворення; мікротвердість.; frictional thermomechanical handling (FTMH); steel products hardening; friction; deformation; energy and power parameters; structure formation; microhardness.; 621.78