Призначення та перспективи використання межових знакiв - Бізікін, С. В.; Бизикин, С. В.; Bizikin, S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Висвітлено питання необхідності встановлення межових знаків, варіанти їх конструкції, можливості застосування цифрових технологій у процесі закріплення меж земельних ділянок. У цій статті пропонується до розгляду конструкція межового знака з вбудованим інформаційно-ідентифікаційним чипом.
Назначение и перспективы использования межевых знаков
Purpose and prospects of using border signs
Keywords: межовий знак; земельні суперечки; земельний кадастр; геодезичні роботи; межевой знак; земельные споры; земельный кадастр; геодезические работы; boundary mark; land disputes; land cadastre; surveying; 621.863.2; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.2.5