Дослідження властивостей органо-мінеральних сумішей для дорожнього будівництва на основі бітумно-полімерних емульсій - Азацький, Олександр Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Наведено основи отримання та застосування бітумних емульсій у дорожньому будівництві. Надано основні поняття і класифікацію складових бітумних та бітумно-полімерних емульсій. Викладено теоретичні основи технології отримання емульсій для потреб дорожнього будівництва.
Keywords: бітум; полімер; емульгатор; мінеральні матеріали; органо-мінеральна суміш; фізико-механічні властивості