Створення власних інтерактивних робочих книжок за допомогою платформи Liveworksheets - Новікова, Є. Б.; Новикова, Е. Б.; Novikova, Yevgeniya (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У статті розкрито поняття «інтерактивна книга». Представлені переваги використання інтерактивних книг при навчанні мови. Показано особливості створення власних інтерактивних робочих книжок з допомогою платформи Liveworksheets.
Создание своих собственных интерактивных рабочих книг при помощи платвормы Liveworksheets
Creating your own interactive workbooks using Liveworksheets platform
Keywords: інтерактивна книга; Liveworksheets; вивчення мови; створення робочої книги; интерактивная книга; обучение языку; создание рабочей книги; interactive book; language learning; workbook creation; 378.147