ОПТИМІЗАЦІЯ КРИТЕРІЮ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ДОСТАВКИ ТАРНО-ШТУЧНИХ ВАНТАЖІВ - Северин, О. О.; Шуліка, О. О.; Северин, А. А.; Шулика, О. А.; Severyn, O.; Shulika, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Наведено результати визначення вагових коефіцієнтів показників, що входять до інтегрального критерію оцінки ефективності транспортно-технологічних схем доставки вантажів. Значення вагових коефіцієнтів ґрунтуються на основі двох способів проведення експериментальних досліджень: опитування респондентів серед фахівців автотранспортного виробництва та імітаційного моделювання.
ОПТИМИЗАЦИЯ КРИТЕРИЯ ОЦЕНКИ ЭФФЕКТИВНОСТИ ТЕХНОЛОГИИ ДОСТАВКИ ТАРНО-ШТУЧНЫХ ГРУЗОВ
OPTIMIZATION OF THE CRITERION FOR ESTIMATING THE TECHNOLOGY EFFICIENCY OF PACKING-CASE-PIECE LOADS DELIVERY
Keywords: вантаж; технологія; інтегральний показник; вагові коефіцієнти; експеримент; величина; груз; технология; интегральный показатель; весовые коэффициенты; эксперимент; величина; load; technology; integral index; gravimetric coefficient; experiment; size; 629