Методичнi вказiвки до контрольної роботи з дисциплiни "Проектування електрообладнання АТЗ" : для студентiв заочної форми навчання за спецiальнiстю 141 - Бороденко, Ю. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Навчальна дисципліна “Проектування електрообладнання АТЗ” відноситься до циклу вибіркових професійно – орієнтованих дисциплін. Галузь знань 14 «Електрична інженерія». Напрям підготовки 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», професійне спрямування «Електричні системи і комплекси ТЗ». Предметом навчальної дисципліни є педагогічно адаптована система понять про методи проектування та розрахунку електрообладнання АТЗ, принципи побудування електричних систем та роз робки електронних пристроїв. Основними задачами вивчення дисципліни є формування у студентів сукупності знань, вмінь та уявлень про методи проектування і основи розрахунку автотракторного електрообладнання при створенні сучасних систем автоматичного керування агрегатами автомобіля.
Keywords: електрообладнання; АТЗ