Удосконалення ТО та Р підвіски легкових автомобілів на СТО - Горбань, Руслан Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломному проекті розроблена тема проектування робочого поста з ТО та Р підвіски легкових автомобілів на СТО. В спеціальній частині приведена технологія перевірки кутів встановлення коліс автомобілів. В будівничий частині приведений опис генерального плану підприємства, виробничого корпусу та окремих приміщень дільниць.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ПОСТ; ПІДВІСКА; КУТ РОЗВАЛУ; КУТ СХОДЖЕННЯ; КОЛІСО; ВИРОБНИЧИЙ КОРПУС; ВИРОБНИЧА ПРОГРАММА