Спосiб управлiння пiдвiскою автомобiля на основi нейро-нечiткого регулювання - Нiконов, Олег Якович; Шуляков, Владислав Миколайович (My University, 2015)
Спосіб управління підвіскою автомобіля, що здійснюють за допомогою системи управління, який відрізняється тим, що інформацію, яку отримують з приладу реєстрації зміни кута кузова, оброблюють за допомогою нейро-нечіткої системи, яка формує команди для виконавчої системи, що впливає на кузов автомобіля.
Keywords: автомобiльний транспорт; безпека руху