Підвищення ефективності транспортно-експедиторського обслуговування замовлень з доставки швидкопсувних вантажів ТОВ «ВЕЛЕС-ТА» - Якуба, Ян Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво компанії «ВЕЛЕС-ТА» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2025 році. Область застосування: Результати дослідження можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по транспортно-експедиторському обслуговування замовлень.
Keywords: транспортно-експедиторське обслуговування; швидкопсувні вантажі; математична модель; економічний ефект